Efficiënt afvallen doe je zo

oktober 20, 2017 - Vraag Welder

Comments are off for this post.

Zoals u wel weet zijn er tegenwoordig steeds meer mensen die waarde hechten aan hun lichaam. Daarom is het aantal sportschool bezoeken ook steeds meer aan het toenemen. Het sporten is op zich is natuurlijk al goed, maar het behalen van de gestelde doelen is natuurlijk een stuk beter. Dit hebben veel mensen echter nog niet onder controle en daarom is het verstandig om eens de manier van het efficiënt behalen van de doelen te bekijken. Wij hopen u hierin voldoende te informeren, zodat u ook de doelen kunt behalen.

Blijf alles meten

Natuurlijk zult u in het begin totaal niet tevreden zijn met uw lichaam, want de veranderingen zullen niet voor niks moeten komen. Daarom is berekenen van je BMI eens in de zoveel tijd zeker geen overbodige luxe. Op deze manier weet u precies waar u staat in het proces en kunt u eventueel de schema’s aanpassen. Deze schema’s moet u laten maken door een professional, want hij/zij weet precies waar de aandacht op gevestigd moet worden. Zorg er wel voor dat dit schema haalbaar en realistisch is, want anders loopt u vanaf het begin al achter de feiten aan.

Voeding is de ‘key to success’

Het belangrijkste aspect van afvallen is het gezond en gematigd eten. Veel mensen denken dat zij op dezelfde voet door kunnen gaan met eten en hiernaast een hoop sporten, maar schijn bedriegt. De echte resultaten worden pas behaald wanneer het eetpatroon aanzienlijk is veranderd en dit eventueel in combinatie met trainen wordt gedaan.

Voeding heeft zo’n 70% invloed op het resultaat wat u uiteindelijk wilt behalen. Daarom is een misstap in eten een stuk erger dan een misstap in bijvoorbeeld het missen van een trainingsdag. Ook moet u ervoor zorgen dat er koolhydraten worden vermeden, want deze zorgen voor een moeizame vetverbranding.

Vraag Welder