Gebruik van sportsupplementen

oktober 20, 2017 - Vraag Welder

Comments are off for this post.

Veel (fanatieke) sporters hebben het tegenwoordig over het gebruik van voedings- en sportsupplementen. Dit zijn bouwstenen om het precies van fit en ‘groot’ worden gemakkelijker te maken. Er zijn echter wel een aantal punten van aandacht bij de aanschaf van deze producten, want niet alle producten zullen positieve effecten hebben op de door u gestelde resultaten. Wij hopen u voldoende te informeren, zodat u weet waar u aan toe bent op dit gebied en geen foute beslissingen zal maken.

Het is een aanvulling

Veel mensen denken dat ze de dagelijkse voeding kunnen overslaan en enkel gebruik kunnen maken van deze supplementen. Het is echter een aanvulling op de dagelijkse hoeveelheid van bijvoorbeeld eiwitten die u binnen krijgt. Door eiwitten zal het herstelproces van de spieren worden versneld en zal dan ook niet volledig zijn effect hebben wanneer er geen eiwitten via de natuurlijke manier worden toegediend.

Soorten supplementen

Er zijn tegenwoordig zoveel supplementen te verkrijgen dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Dit is natuurlijk niet gek, want het is een enorm gat in de markt. Het is daarom ook goed om te letten op de verschillende producten, zodat u zeker weet dat u het goede aanschaft.

Zo kunt u vooraf een energiekick willen hebben door het gebruik van een pre-workout. Ook willen sommige sporters een krachtexplosie krijgen en dit krijgen zij door creatine (poeder). Om spiergroei te verbeteren moet u BCAA binnen krijgen. Dit aminozuur is over het algemeen vaak verwerkt in eiwitshakes en krijgen veel sporters dus al binnen.

Tip voor een goed product

Heeft u nog geen idee welke producten u moet gaan gebruiken? Dan raden wij u sportsupplementen van Muscle Concepts aan. Deze producten zijn gemaakt op natuurlijke basis en hier zitten geen schadelijke stoffen in verwerkt. Om het nog een smaak te geven is het natuurlijke extract Stevia toegevoegd aan het supplement.

Vraag Welder