Alles over de Copelandia Cyanescens

september 9, 2021 - Vraag Welder

Comments are off for this post.

Deze Hawaiian Copelandia Cyanscens paddo’s zijn erg bijzonder. Allereerst zijn dit in tegenstelling tot veel populaire andere paddo’s geen Cubensis maar dus Copelandia paddenstoelen. Wat betreft de psychedelische ervaring is dit een ontzettend krachtige shroom. Het bevat een hoog gehalte psilocine en psilocybine, zelfs hoger dan alle andere onderzochte magische paddenstoelen. Hierdoor mag een gebruiker automatisch rekenen op een zeer intense en krachtige trip, eentje die absoluut niet geschikt is voor beginnende gebruikers.

Oorsprong van de Hawaiian Cyanescens

Ondanks de naam doet vermoeden, komt de Hawaiian Cyanscens oorspronkelijk niet uit Hawaii. Vermoedelijk is de paddenstoel rond 1800 vanuit de Filipijnen op het tropische eiland terecht gekomen. Hij komt verder voor in verschillende warme gebieden zoals Mexico, Australie, India, Indonesie en Florida (VS).

Zijn Copalandia Cyanescens legaal?

De handel in magic mushrooms is in Nederland verboden. Je mag ze dus niet kopen of verkopen. Wat je wel mag doen is de paddenstoelen zelf kweken. Dit doe je gemakkelijk met behulp van een kweekset of een sporenspuitje waar magic paddenstoelen sporen inzitten. Het is ook helemaal niet moeilijk om je eigen oogst te creëren, je hoeft er dus geen scheikundige of microbioloog voor te zijn.

In zo’n paddo kweekset vind je alles dat je nodig hebt om direct te kunnen starten met het kweken van magische paddenstoelen. Het belangrijkste is de kweekbak waarin onder andere de voedingsbodem zit. Deze is al voorzien van een levend mycelium waaruit de vruchten groeien.

Vraag Welder