Alternatief voor cosmetische ingreep

oktober 20, 2017 - Vraag Welder

Comments are off for this post.

Ons uiterlijk is steeds vaker erg belangrijk. Daarnaast willen we ook graag mooi zijn voor anderen, want wat anderen van ons vinden, vinden we vaak ook erg belangrijk. Er zijn daarom steeds meer mensen die (vrijwillig) kiezen voor cosmetische ingrepen of plastische chirurgie. Hier zijn soms veel risico’s aan verbonden, maar deze nemen zij voor lief. Ze willen er graag mooi uitzien en zijn bereid hiervoor heel ver te gaan. Toch zijn er ook een aantal alternatieven, met tevens goede resultaten, maar geen risico’s. Hierdoor zouden dergelijke ingrepen dus overbodig gemaakt kunnen worden. Bent u benieuwd naar wat ik bedoel?

Met behulp van een waist trainer kunt u gemakkelijk een slanke taille realiseren. Dit is aanzienlijk minder ingrijpend dan een liposuctie, biedt minder risico’s en is ook nog eens veel goedkoper. De waist trainer helpt u uw taille zo slank mogelijk te trainen, zodat u uw gewenste figuur bereikt. De waist trainer zorgt er namelijk niet alleen voor dat uw taille slanker wordt, het duwt ander lichaamsvolume naar boven en beneden, zodat ook uw rondingen mooier in verhouding zijn. Uw buste en billen zullen hierdoor groter lijken en de taille mooi slank. Bent u al slank, maar wilt u uw taille een extra boost geven en benadrukken? Ook dan kunt u de waist trainer als handig hulpmiddel gebruiken.

Een ander alternatief voor cosmetische ingrepen is de butt lifter. Dit is een speciaal en naadloos broekje die ervoor zorgt dat uw billen mooier uitkomen. Ze lijken hierdoor ronder en groter. Dit speciale broekje is bovendien ook verkrijgbaar met een hogere taille. Het zorgt voor een corrigerende vorm aan de benen, billen en aan de taille, wanneer u het broekje met hoge taille draagt. Het biedt dus een goed resultaat, waarvoor niet heel veel inspanning in de sportschool voor nodig is. Daarnaast is het vele malen goedkoper dan cosmetische ingrepen. Twijfelt u? Probeer de producten een paar dagen thuis, wanneer deze u niet bevallen kunt u ze altijd nog terug brengen.

Vraag Welder