De voordelen van een senioren mobiel

maart 18, 2021 - Vraag Welder

Comments are off for this post.

Wordt het voor jou ook steeds lastiger om in contact te zijn met vrienden of familie door de corona-crisis? Er zijn diverse oplossingen voor te vinden. Of je nu slecht zicht hebt of een matig gehoor; een oplossing om familie en vrienden te bereiken is er altijd. Wij vertellen je alles over hoe jij jouw familie en vrienden weer eenvoudig kunt bereiken, ook tijdens de corona-crisis.

Een telefoon met grote knoppen

Een telefoon met grote knoppen is ideaal voor ouderen. Op deze manier wordt het makkelijker om weer de telefoon op te pakken een een vriend(in) of familielid te bellen. Het komt bij ouderen steeds vaker voor dat het zicht verslechtert of dat de handen gaan trillen. Dit is lastig te behandelen, maar er valt wel op in te spelen met de nieuwste senioren mobiel. De grote knoppen maken de telefoon makkelijk leesbaar en eenvoudig te bedienen.

Beter geluid

Bij een senioren mobiel is het mogelijk om het geluid aan te passen. Heb je last van een slecht gehoor? Dan kan dit dus ontzettend handig zijn! Je kunt de toetsen horen die je intoetst, maar ook kun je bellen via de luidspreker. Het wordt voor slechthorenden dus weer mogelijk om de telefoon op te pakken en een fijn gesprek te voeren.

Een toets voor noodgevallen

Sommige senioren telefoons zijn voorzien van een SOS knop. Deze knop zorgt ervoor dat je je veiliger kunt voelen in huis. Mocht er iets naars gebeuren, dan kun je eenvoudig en snel op deze knop drukken en er wordt een alarm gestuurd naar een zelfgekozen familielid of kennis. Deze knop zou levensreddend kunnen zijn!

Ben jij ervan overtuigd dat een seniorentelefoon wat voor jou is? Of heb je een seniorentelefoon in gedachte voor jouw moeder of opa? Dan kun je deze eenvoudig online bestellen en zelf installeren.

Vraag Welder