Een beeldje voor de zwangere vrouw

maart 30, 2021 - Vraag Welder

Comments are off for this post.

Je zwangerschap is een onvergetelijke ervaring. Het is echter, zoals veel dingen in het leven, ook zo weer voorbij. Als je deze momenten succesvol weet vast te leggen, kun je er langer plezier van hebben. Natuurlijk kun je foto’s of filmpjesvan jezelf (laten) maken in je zwangerschapskloffie. Maar is het niet veel leuker om een 3D beeldje van je zwangere lijf te laten maken? Door de herinnering in 3D vast te leggen, wordt het net dat beetje extra tastbaar.

Een op maat gemaakt beeldje

Bij Gravida kun je een 3D beeldje zwangere vrouw laten maken. De beeldjes worden aan de hand van een 3D model van jouw lichaam uitgeprint. Jij hebt tijdens het scan proces zelf in de hand hoe het beeldje eruit zal komen te zien.

Wanneer je langskomt om de 3D scan te komen maken, bepaal jij zelf eerst of je naakt gescand zou willen worden, of dat je toch liever je onderkleding aanhoudt. Eventuele vouwen en dergelijke kunnen achteraf altijd nog weggewerkt worden, maar daar later meer over. Om je te helpen bij deze keuze kun je tijdens de scanafspraak voorbeelden inzien van 3D modellen met en zonder onderkleding aan. Vervolgens kies je zelf de pose die je aan wilt houden tijdens het scannen. Je kunt bijvoorbeeld je handen op je buik houden, of een hand boven je buik en een eronder, het is allemaal aan jou. Het is zelfs mogelijk om een beeldje zonder armen te laten printen.

Eindresultaat

Als het model eenmaal is gemaakt, kom je gezellig naast een medewerker van Gravida zitten achter de computer met een kopje thee erbij. Dit is het moment waarop je aan kunt geven of je die moedervlek, of die putjes in je billen weggewerkt zou willen hebben. Andere wensen met betrekking tot het model kun je ook aangeven. Hoe dan ook laten ze je niet gaan voordat je volledig tevreden bent met jouw 3D model. Als de basis namelijk helemaal perfect is, zal dit helemaal gelden voor het eindresultaat.

Tot slot kun je door de catalogus bladeren (naar wens ook weer met een kopje thee erbij) om alle mogelijke materialen te bewonderen. Tevens zijn er fysieke voorbeeldjes (vat je m?) aanwezig die je kunnen helpen bij het maken van jouw keuze. Hierna zit jouw werk erop en rest het je alleen nog om acht tot tien weken te wachten, totdat jouw prachtbeeldje bij jou bezorgd wordt.

Vraag Welder